Patrick Apenhorst Fotografie

Auto raakt te water bij de stuw in Doorwerth

DOORWERTH – Bij de stuw aan de Fonteinallee in Doorwerth is zaterdag eind het einde van de ochtend een auto te water geraakt. Er raakte niemand gewond.

Het gebeurde rond 11.15 uur. De bestuurder stond ernaast en had zijn auto op de handrem gezet. Vermoedelijk is de handremkabel gebroken waardoor de auto begon te rollen. Hij probeerde de auto nog te redden door tegen te duwen. Hij redde het niet en heeft daarmee eieren voor zijn geld gekozen en is voor de auto weggesprongen, aldus de politie. De auto lag na korte tijd volledig onder water.

Lekkage
De auto bleek onder water te zijn gedraaid, waardoor die op de kop lag. Rijkswaterstaat kwam met een boot en een droneteam ter plaatse. Zij hebben met een drone de situatie vanuit de lucht beoordeeld, waaronder de omvang van de lekkage van diesel en olie.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft, in samenwerking met een duikbedrijf, het voertuig uit het water gehaald.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter of Instagram

Verder Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén