Patrick Apenhorst Fotografie

Brandweer Doorwerth en Make a Wish in actie on ernstige zieke Huub (5)

DOORWERTH – Make a Wish Nederland heeft in samenwerking met brandweer Doorwerth een actie gehouden voor de 5-jarige Huub. Het jongetje is ernstig ziek.

Huub is enorme fan van de brandweer, politie en treinen, zo meldt de organisatie van Make a Wish. Echter is hij ook ernstig ziek. Daarom werd er een actie voor hem op touw gezet.

Zwarte piet op het dak
Dinsdagochtend rukte de brandweer, onder politiebegeleiding, met spoed uit naar het gebouw van Lehmann Automotive aan de Cardanuslaan in Doorwerth omdat daar een zwarte piet op het dak zou zitten. Piet zou daar al sinds Sinterklaas zijn verblijven en kon niet van het dak af. Echter was er nu ook nog een brand uitgebroken voor het pand. Huub kwam met de brandweer ter plaatse, waarna Huub mee mocht om de zwarte piet te redden. De brandweer bluste al snel het kleine brandje. Huub ging in de hoogwerker mee omhoog en redde vervolgens zwarte piet van het dak.

Vervolgens nog samen met de brandweer en de zwarte piet op de foto, waarna bij de brandweerkazerne een limousine klaar stond waarin ze even later vertrokken. Aan de lach van Huub was af te lezen dat het een geslaagde actie was.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter of Instagram

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén