Patrick Apenhorst Fotografie

Brandweerman gewond bij brand in flat in Wageningen

WAGENINGEN – Een appartement in Wageningen stond vrijdagmiddag in brand. Hierbij is een brandweerman gewond geraakt aan zijn been. Verder is er niemand gewond geraakt. De brandweer is met meerdere wagens ter plaatse geweest om het vuur te blussen.

De brandweer kreeg iets na 13.30 uur een melding van een woningbrand aldaar. Zij reden met spoed naar de Diedenweg, hier bleek een appartement op de tweede verdieping in brand te staan. De weg is momenteel afgesloten. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling in en buiten de flat.

De brand woedde in de keuken. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. De brandweerman hoefde niet naar het ziekenhuis, maar is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén