Patrick Apenhorst Fotografie

Drie autobranden binnen een uur tijd in Nijmegen

NIJMEGEN – Binnen een uur tijd hebben er drie autobranden gewoed in Nijmegen in de nacht van Oud & Nieuw. In alle gevallen kunnen de auto’s als verloren worden beschouwd en wordt brandstichting niet uitgesloten.

De branden vonden plaats tussen 4.20 uur en 5.10 uur. De eerste brand was op de Maldenburchtstraat. De tweede op De Wellekamp, waarbij een ander voertuig ook nog eens beschadigd raakte. De derde vond plaats op de Varenstraat. Ook hier werd een ander naast geparkeerd voertuig beschadigd door warmte.

De politie is een onderzoek gestart. Mensen met tips kunnen contact met ze opnemen.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verdere foto’s staan onder de video

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén