Patrick Apenhorst Fotografie

Uitslaande brand verwoest woning in Renkum

RENKUM – Een uitslaande brand heeft zaterdagavond een woning aan de Airborneweg in Renkum in de as gelegd. De vlammen sloegen vanuit verschillende zijde uit de woning.

De brand werd rond 21:45 uur gemeld, waarna de brandweer met spoed uitrukte. De vlammen sloegen op dat moment al vanuit de benedenverdieping uit de woning. De bewoners, een man en een vrouw, zaten in een jacuzzi samen met een ander stel die op bezoek was, zo meldt de brandweer.

Verwoest
De aanwezigen hoorden opeens geknetter en zagen rook in de woning waarop zij zijn gaan kijken en troffen zij daar de flinke brand aan. Ze belden direct de brandweer, maar die konden niet voorkomen dat de benedenverdieping volledig uitbrandde. De bovenverdieping heeft heel veel rook en roetschade opgelopen.

Tenminste één bewoner is nog nagekeken op rookinhalatie, maar zij raakten niet gewond. De woning is voorlopig onbewoonbaar.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén