Patrick Apenhorst Fotografie

Drie honden in auto bij flink ongeval: Dierenambulance Nederrijn assisteert

RENKUM – Op de kruispunt ter hoogte van de Utrechtseweg met de af- en oprit naar de A50 ter hoogte van Renkum heeft een flink ongeval plaatsgevonden. Hierbij is ook de dierenambulance Nederrijn ter ondersteuning gekomen.

Het ongeval vond rond 14:55 uur plaats. Een personenauto en een bestelbus raakte op de kruising met elkaar in botsing. Vermoedelijk is één van de partijen door rood gereden. Een opgeroepen ambulance is ter plaatse gekomen en heeft beide bestuurders nagekeken, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Honden
Dierenambulance Nederrijn heeft de drie honden, die in de personenauto zaten, uit de auto gehaald en meegenomen samen met de eigenaar. De honden worden gecontroleerd door een dierenarts. Na controle bij de dierenarts bleek dat de honden een paar kneuzingen hadden opgelopen en wat pijnlijke plekken. Verder zijn de honden er nog enigszins goed vanaf gekomen.

De betrokken voertuigen zijn afgesleept door een berger.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén