Patrick Apenhorst Fotografie

Verkeershinder na kop-staart aanrijding in Oosterbeek

OOSTERBEEK – Ter hoogte van de kruising Stationsweg met de Utrechtseweg in Oosterbeek heeft woensdagochtend een kop-staart aanrijding plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde rond 09:40 uur. Een automobilist remde waarna de achterop komende automobilist dit te laat zag. Direct na de aanrijding zijn de politie en ambulance gebeld. De bestuurster van de voorste auto, een vrouw, is nagekeken door de ambulanceverpleegkundige, maar raakte niet gewond.

De politie heeft geassisteerd met het invullen van de schadeformulieren. Een van de bestuurders kon vervolgens zelfstandig haar weg vervolgen. De andere werd opgehaald door familie. Het ongeval zorgde enige tijd voor de nodige verkeershinder richting het station van Oosterbeek.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén