Patrick Apenhorst Fotografie

Brand in kelder van flat zorgt voor veel rook

ARNHEM – Een kelderbox onder een appartementencomplex aan de Sterappelgaard in Arnhem heeft flinke hinder ondervonden door een brand. Er kwam flink wat rook vrij.

De brand werd rond 22.00 uur gemeld, waarna de brandweer met spoed ter plaatse kwam. Zij rukten uit met onder andere een hoogwerker en een blusvoertuig. Een aantal dozen met oud papier in de gang van de kelderbox en is door onbekende oorzaak in brand gevlogen, aldus de brandweer ter plaatse

Ontdekt
Een bewoner van de tweede verdieping had rook in zijn woning en is op onderzoek uitgegaan. Hierbij ontdekte hij de brand, belde 112 en ging direct naar buiten. Andere woningen zijn niet bewust ontruimd, wel kwamen enkele bewoners zelfstandig buiten.

Na het ventileren van het pand kon de brandweer retour.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén