Patrick Apenhorst Fotografie

Boom valt op twee auto’s in Heveadorp

HEVEADORP – Een boom is zondagochtend bovenop twee auto’s gevallen aan de Dunolaan in Heveadorp. Een tweede boom gaat ook worden omgezaagd, deze wordt zondag getopt. Maandag gaat de rest van de boom omgezaagd worden door een bedrijf.

De brandweer werd rond 8.15 uur opgeroepen. De bewoners schrokken wakker van een harde knal, op het moment dat de bomen vielen. Ter plaatse bleek er een boom bovenop twee auto’s terecht te zijn gekomen, bij één van de auto’s is de boom volledig door het dak gegaan. De andere auto is ook zwaar beschadigd geraakt.

Tweede boom
De gemeente is ter plaatse gekomen om de boom te gaan zagen. Een tweede boom gaat vandaag deels naar de grond omdat die ook gevaarlijk staat en slecht is. Van deze boom gaat vandaag de toppen eraf, waarna maandag de rest van de boom neergaat. Er is nog een kraan van de gemeente ter plaatse gekomen om de boom te verwijderen.

De oorzaak is vermoedelijk de droogte waardoor de bomen zwak zijn geworden.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén