Patrick Apenhorst Fotografie

Brandweer ontdekt in Doorwerth echte brand tijdens oefenavond

DOORWERTH – De brandweer heeft donderdagavond zelf een woningbrand ontdekt, gemeld en bestreden. Dit gebeurde tijdens de oefenavond van de brandweer en vond plaats op de flat aan de Berkenlaan, achter de brandweerkazerne.

De brandweerlieden waren met de oefenavond bezig, waarna ze opeens een alarm hoorde. Zij zijn toen gaan kijken en zagen rook uit een flatwoning op de Berkenlaan komen. Hier bleek een pan op het vuur te staan, die rook veroorzaakte. Doordat de bewoner lag te slapen, had hij het alarm niet gehoord en de rook niet gemerkt.

De brandweer heeft het pannetje van het vuur gehaald en de woning geventileerd. Het ambulancepersoneel heeft de bewoners gecontroleerd, maar ze zijn niet gewond geraakt.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén