Patrick Apenhorst Fotografie

Brand legt groot gedeelte van tuin in as in Oosterbeek

OOSTERBEEK – Een tuin aan de Johannahoeve in Oosterbeek heeft maandagmiddag flinke schade opgelopen na een brand.

De brand werd iets na 14:00 uur ontdekt waarna brandweer Oosterbeek met spoed uitrukte. Ter plaatse gekomen bleken de bewoners al bezig te zijn met een eerste bluspoging. De brandweer heeft hierna met twee stralen de brand afgeblust. Een groot deel van de tuin, ongeveer 50 vierkante meter, is flink beschadigd geraakt, waaronder ook een aantal planten.

Na het bluswerk kon de brandweer retour naar de kazerne. De oorzaak is niet helemaal zeker vast te stellen, maar waarschijnlijk is broei de oorzaak, aldus de brandweer. Mogelijk door glas wat daar lag.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén