Patrick Apenhorst Fotografie

Jansen Recycling viert feest door dorpen gemeente Renkum

GEMEENTE RENKUM – Het bedrijf Jansen Recycling & Transport bv. uit Oosterbeek heeft zaterdagavond een grote optocht gehouden met onder andere zes vuilniswagens. Dit gebeurde netjes onder politiebegeleiding.

De reden voor de optocht was het vieren van de vijftigste verjaardag Rinus Jansen, de zoon van de eerste eigenaar van Jansen Recycling. Ze reden luid-claxonerend vanuit Oosterbeek, door Heveadorp naar Doorwerth. Aldaar wordt er feest gevierd in het café in het winkelcentrum.

Vragen
Naar aanleiding en het vele geclaxonneer van deze optocht kwamen op Facebook al snel vele vragen wat de optocht kwam doen. Sommigen mensen vroegen zich af of het niet overdag kon, al dan niet waarom deze optocht er überhaupt reed.

Nadat de jarige met zijn vrouw en andere feestgangers waren afgezet, reden de vrachtwagens weer terug naar het bedrijf.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. pietenanja 23/06/2018

    GEWELDIG

  2. K.j.Venendaal 24/06/2018

    Leuk en gezellig. Moet kunnen, nietwaar !!

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén