Patrick Apenhorst Fotografie

Gasfles valt van vrachtwagen op A50 bij Renkum

RENKUM – Op de afrit van de A50 bij Renkum is maandagochtend een gasfles van een vrachtwagen gevallen.

Het ongeval gebeurde in de richting van Arnhem. Een gasfles viel van de vrachtwagen af en deze stuiterde tegen het voertuig achter de vrachtwagen aan. Het voertuig raakte beschadigd aan de voorkant en onder de motorkap, ook de rechter voorband was lek geraakt. Het voertuig is afgesleept door een berger.

De vrachtwagen met gasflessen kon, nadat hij gestopt is om gegevens uit te wisselen voor de schade, zelfstandig verder rijden.

Omdat het ongeval op de afrit richting Renkum gebeurde en beide voertuigen snel op de vluchtstrook konden parkeren leverde het ongeval nauwelijks verkeershinder op. Wel was Rijkswaterstaat aanwezig met een pijlwagen.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook en Twitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén