Patrick Apenhorst Fotografie

Brand in isolatiemateriaal in serviceflat Renkum

RENKUM – Vrijdag aan het einde van de ochtend is de brandweer opgeroepen naar de Kuypersweg in Renkum omdat daar isolatiemetaal in brand heeft gestaan bij de serviceflat “Hoog Heelsum”. Dit gebeurde tijdens werkzaamheden.

De brandweer werd rond 11:55 uur opgeroepen om een nacontrole te doen in het pand. De bouwvakkers, die bezig zijn de in de flat, hadden de brand in het isolatiemateriaal zelf al weten te blussen. Om zeker te weten dat de brand echt geblust was, heeft de brandweer een nacontrole gedaan en geconstateerd dat de brand uit was.

Na de controle is de brandweer weer retour gegaan.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan opĀ Facebook

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén