Patrick Apenhorst Fotografie

Brandweer in Doorwerth druk met stormschades

DOORWERTH – Op de Beethovenlaan in Doorwerth is de brandweer vrijdagmiddag, een dag na de storm, nog uitgerukt voor een stormschade.

De brandweer werd rond 17.00 uur opgeroepen omdat een grote tak van een boom al half doormidden was gebroken. Maar omdat die nog half aan de boom hing, vormde die een gevaar voor de weggebruikers op de weg hieronder. De tak zou met een klein beetje wind al kunnen afbreken. De brandweer heeft daarop de grote tak verwijderd met behulp van de hoogwerker.

Tijdens het verwijderen van de tak heeft de brandweer de weg afgesloten, zodat het verkeer geen gevaar liep van de vallende takken. Dit heeft totaal ongeveer drie kwartier geduurd vanaf de eerste melding.

Op de hoogte blijven van mijn foto’s? Volg mij dan op Facebook

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2020 Patrick Apenhorst Fotografie

Thema door Anders Norén